LUXURY VACATIONS

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΔΩΜΑΤΙΑ & ΣΟΥΙΤΕΣ
ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΗΣ ΚΟΜΨΟΤΗΤΑΣ.

ΠΡΟΦΙΛ

olon-logo2.jpg
ΟΛΟΝ by All4Therapy
Το All4Therapy περιλαμβάνει το τμήμα του Ολιστικού Κολλεγίου Επιστήμης Υγείας, το στούντιο γιόγκα και το Κέντρο Εναλλακτικής Θεραπείας, όπου θα βρείτε εναλλακτικούς θεραπευτές, εξειδικευμένους και έμπειρους επαγγελματίες για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων της υγείας σας.

Υπάρχουν εκπαιδευτικά προγράμματα για σπουδές στον τομέα της ολιστικής υγείας και εναλλακτικών θεραπειών με ευρωπαϊκή ή διεθνή αναγνώριση.

Έχουμε συνεργασίες με πανεπιστήμια στην Αγγλία και τις Η.Π.Α., συμπεριλαμβανομένων διαπιστευμένων πιστοποιητικών, πτυχιούχων, πλοίαρχων και διπλωμάτων.

Θα βρείτε επίσης το στούντιο γιόγκα για τις ανάγκες σωματικής και ψυχικής σας υγείας.

Έχουμε προγράμματα όπως Hatha Yoga, γιόγκα, γιόγκα, διαλογισμό και Ayurvedic διατροφή, με τους καλύτερους δασκάλους να σας διδάξουν την αληθινή πορεία της γιόγκα!

Μπορείτε να βρείτε τα εξειδικευμένα κέντρα και συνεργάτες μας στη Γλυφάδα, την Αθήνα, το Αιγάλεω, τη Θεσσαλονίκη, την Κέρκυρα και την Κρήτη.

Ερχόμαστε σε σας.

Εκπαιδευτικά Σεμινάρια και Θεραπείες με ραντεβού μπορούν να πραγματοποιηθούν σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό (Αγγλία, Γερμανία και Ιταλία).

Προσφέρουμε εναλλακτικές διακοπές, ολιστικά ιατρεία και εκδρομές γιόγκα, τόσο οικονομικά όσο και πολυτελή, στα ελληνικά νησιά, καθώς και κρουαζιέρες σε όλο τον κόσμο.

ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

koskeridou-image-profil.jpg
Δρ. Αγγελική Κοσκερίδου - Νιάρχου

Η Αγγελική Κοσκερίδου-Νιάρχου είναι ο απόφοιτος του Αμερικανικού Πανεπιστημίου Westbrook ως Ιατρός της Νευροπάθειας Ιατρικής.

Είναι επίσης εξειδικευμένος ως σύμβουλος και συστηματικός ψυχοθεραπευτής, εκπαιδευτής γιόγκα, Ρέικι δάσκαλος-δάσκαλος και θεραπευτής βοτάνων ιατρικής.

Έλαβε πιστοποίηση για εκπαίδευση στη Hatha Yoga 200 ώρες από το Studio One το 2011.

Διδάσκει κλασική διασκέδαση γιόγκα και Θιβέτ και έχει μέχρι 2000 ώρες διδασκαλίας και 4 χρόνια οργάνωσης γιόγκα. Διευκολύνει επίσης τα 200 ωρών YTT στην Hatha Yoga και τη θεραπεία γιόγκα.

Είναι πιστοποιημένη με την HND στην Ψυχολογία Συμβουλευτικής και έχει εκπαιδευτεί στην Συστηματική και Οικογενειακή Θεραπεία.

Επιπλέον, εργάζεται ως σύμβουλος και ευεξίας και θεραπευτής βοτάνων στον φαρμακευτικό τομέα από το 2008.

Το 2011 ίδρυσε το Εναλλακτικό Θεραπευτικό Κέντρο & Σχολή "Κέντρο Εναλλακτικής Θεραπείας".

Ταυτόχρονα, αναπτύσσει μια ολιστική θεραπεία για την APD (Aggressive Psychosomatic Diseases), όπου προωθεί μια νέα θεραπευτική τεχνική που λειτουργεί σε πολλούς τομείς της ύπαρξης και ασχολείται αποτελεσματικά με οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας.

Ταυτόχρονα, δημιούργησε το πρώτο ολιστικό ηλεκτρονικό περιοδικό και διδάσκει Naturopathic, Herbal Medicine και διαχείριση στρες σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και σε απευθείας σύνδεση.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ;

Έμπειρη Ομάδα

Έμπειρη Ομάδα
Είμαστε πολύ υπερήφανοι για την επιτυχημένη ομάδα που έχουμε δημιουργήσει. Ενσαρκώνουν τις αξίες μας, είναι θερμοί, ευχάριστοι, δυναμικοί και με πάθος για την αριστεία στους αντίστοιχους τομείς τους.

Εξαιρετικές βίλες, Αποκλειστικοί προορισμοί

Εξαιρετικές βίλες, Αποκλειστικοί προορισμοί
Κάθε βίλα επιλέγεται από τους ταξιδιωτικούς tastemakers μας οι οποίοι σας φέρνουν μια επιμελημένη συλλογή από τις καλύτερες βίλες σε στυλ και σχεδιασμό, σε όλους τους πολυπόθητους προορισμούς του κόσμου.

Μοναδικές εμπειρίες, Αξέχαστες αναμνήσεις

Μοναδικές εμπειρίες, Αξέχαστες αναμνήσεις
Οι τοπικοί μας συνάδελφοι προσαρμόζουν το ταξίδι σας στην τελειότητα με αυθεντικές τοπικές εμπειρίες, προσωπικό πρώτης κατηγορίας στην βίλα, νταντάδες και προσωπικούς σεφ για να σας υποστηρίξουν κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.

Εγγύηση Τιμών

Εγγύηση Τιμών
Ποιος λέει ότι η κορυφαία ποιότητα και οι καλές τιμές δεν πάνε μαζί; Στο Luxury Retreats μπορείτε να είστε ήσυχοι γνωρίζοντας ότι απολαμβάνετε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ;

για πολυάριθμα ή μικρά group

για αξέχαστες οικογενειακές αποδράσεις

για γαμήλια ταξίδια ή ρομαντικές διακοπές για ζευγάρια

για ανθρώπους που επιθυμούν να ζήσουν μία πολυτελή εμπειρία

για ανθρώπους που αναζητούν γαλήνη & ηρεμία για το μυαλό και το σώμα

για τους ανθρώπους που αναζητούν την απόλυτη αναζωογόνηση του σώματος και του πνεύματος

ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ;


Επιλέξτε το πρόγραμμα που θέλετε:
  • Επιλέξτε ημερομηνίες (check-in / chek-out).
  • Επιλέξτε το δωμάτιο που θέλετε.
Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε το δικό σας πρόγραμμα με δραστηριότητες.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

payment.png
Καταθέστε το 50% του ποσού, πριν την άφιξή σας, με τραπεζική κατάθεση για να εξασφαλίσετε την κράτηση. Η αποπληρωμή γίνεται με την παρουσία σας στο event.

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

ΕΛΛΑΔΑ

Παλαιών Πατρών Γερμανού 10,
Αιγάλεο, 12242
Δευτέρα-Παρασκευή
10 π.μ - 9.00 μ.μ
+30 215 215 1990, +30 231 231 1990
info@olon.gr

ΚΥΠΡΟΣ

Σπύρου Κυπριανού & Αγίας Φυλάξεως 182 Λεμεσός, 3083
Δευτέρα-Παρασκευή
10 π.μ - 9.00 μ.μ
+ 357 250 53 555
info@olon.gr


 

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies  για την βελτίωση της περιήγησής σας. Η επιχείρηση συμμορφώνεται με τον GDPR.