Η ευκαιρία του Franchise σημερα!

  Η ανάπτυξη του δικτύου ΟΛΟΝ Retreat & Spa Hotels ειναι πλέον γεγονός! Σχεδιάσαμε και δημιουργήσαμε ένα πρωτοπόρο πρόγραμμα ανάπτυξης των ξενοδοχειακών μονάδων και εξέλιξης της λειτουργίας SPA στους χώρους των ξενοδοχείων. Η εξέλιξη του SPA σε χώρους WELLNESS μέσα σε λίγα βήματα!

  Στόχος μας η ανάπτυξη του Εναλλακτικού Ιατρικού Τουρισμού στην Ελλάδα και η δικτύωση καταστημάτων franchise με δυνατότητα πιστοποίησης με ISO 9001:2015 για την διασφάλιση της ποιότητας των υπηρεσιων και των παροχών. Βαθύτερή μας ανάγκη η ουσιαστική θεραπευτική προσέγγιση του ΟΛΟΝ εξατομικευμένα, με την εμπιστοσύνη του All4Therapy.

Μόνο οι καλύτεροι συνεργάτες!
Μόνο οι αποτελεσματικότερες θεραπείες!
Μόνο ΟΛΟΝ… ταξιδεύουμε για να γνωρίσουμε τον εαυτό μας!

  Η ΟΛΟΝ GROUP by All4Therapy δραστηριοποιείται στον χώρο της Υγείας & της Ευεξίας 6 έτη τώρα με σταθερή ανοδική πορεία και με χαρά σας ανακοινώνει ότι της απονεμήθηκε φέτος, από την TOURISM AWARDS 2018, το Βραβείο BRONZE AWARD "Franchise ΟΛΟΝ Health & Wellness Retreats: Η Καινοτομία του Εναλλακτικού Ιαματικού Τουρισμού" για τις καινοτόμες ιδέες Franchise, Εκπαίδευσης και Διαμόρφωση πακέτων διακοπών στον τομέα του Εναλλακτικού Ιαματικού Τουρισμού.

Ελάτε και εσείς στην ομάδα του ΟΛΟΝ σήμερα για να επωφεληθείτε από τις καινοτόμες υπηρεσίες μας.

 

Μερικοί από τους στόχους & τις δραστηριότητές μας:

  • Αναπτύσσουμε το 1ο Health & Wellness Franchise στα Ξενοδοχεία και ιδιωτικά σε παγκόσμιο επίπεδο με κατοχυρωμένη πατέντα στον  κλάδο Εναλλακτικού Ιαματικού Τουρισμού.

  • Εκπαιδεύουμε επαγγελματικές υγείας και ευεξίας σε όλες τις ειδικότητες indoor & outdoor.

  • Διαμορφώνουμε Πακέτα Διακοπών Υγείας & Ευεξίας.

  • Είμαστε οι μόνοι που συνδυάζουμε το Know How με την εμπειρία, την τεχνογνωσία και την κατάρτιση επιστημονικού επιπέδου με την άριστη επιχειρηματική γνώση του αντικειμένου ώστε να σας παρέχουμε τις μέγιστες δυνατές λύσεις για το χώρο σας.

Θα χαρούμε να ακούσουμε τη δική σας πρόταση συνεργασίας!
www.Retreats.gr

  Όλες οι προτάσεις μας περιλαμβάνουν δραστηριότητες και διαδικασίες που είναι νομικά κατοχυρωμένες σε παγκόσμιο επίπεδο ώστε ο συνεργάτης να απολαμβάνει το 100% από τα οφέλη των υπηρεσιών.

  1. Πρόταση Franchise για την απολαβή των πλήρες προνομίων σας επιχειρηματικά.
  2. Πρόταση Win2Win για την απολαβή των franchise προνομίων με λιγότερα έξοδα σε επίπεδο συνεταιρισμού.
  3. Δυνατότητα περαιτέρω συνεργασιών στη περίπτωση που σας ενδιαφέρει να αναλάβουμε όλο το κτίριο με νέα πρόταση συνεργασίας και μεγαλύτερο έυρος δραστηριοτήτων.

Γνωρίστε μας καλύτερα:

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μας γνωρίσετε και να βρούμε μαζί τη συνεργασία που ταιριάζει στις ανάγκες και στο χώρο σας!

Θα χαρούμε να ακούσουμε νέα σας σύντομα. Είμαστε στη διάθεση σας για όποια απορία!

 ΟΛΟΝ SERVICES

Στη διάθεσή σας για όποια άλλη απορία ή τη δική σας πρόταση συνεργασίας.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: +30 215 215 1990, +30 231 231 1990

Ιστότοπος: www.Retreats.gr

Ενημερωτικά Video

 

 

Extra πληροφορίες θα βρείτε στα pdf αρχεία παρακάτω:

 


 

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies  για την βελτίωση της περιήγησής σας. Η επιχείρηση συμμορφώνεται με τον GDPR.